Vorige Artikel 6 van 10 Volgende

Puratex® strong cleaner

€ 13,50 (inclusief 21% btw)

Voor het verwijderen van de meeste alledaagse vlekken uit meubelstof. 

De Puratex® strong cleaner is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van alledaagse, zelfs oudere vlekken uit meubelstof. Deze reiniger wordt aangeboden in 3 varianten: 

50ml Puratex® uit de complete verzorgingsset adequaat reageren bij vlekken

250ml Puratex® strong cleaner losse reiniger

500ml Puratex® strong cleaner set voor de grote schoonmaak

Behandel meubelstof altijd na met gedestilleerd water of met LCK® reinigingswater nadat je gereinigd hebt met Puratex® strong cleaner. De stof kan vervolgens geïmpregneerd worden met de Puratex® impregneer. 


Werkwijze:

  1. Verwijder grove vervuiling over mogelijk met een lepel of de botte kant van een mes. 
  2. De vlek vervolgens behandelen met de Puratex® strong cleaner. Doe wat van de reiniger op een schone doek en bewerk de vlek. Werk altijd van buiten naar binnen en behandel altijd een groter oppervlakte dan de vlek zelf. 
  3. Na reinigen met Puratex® reinigingswater. Doe een beetje reinigingswater in een bakje en dompel de LCK® reinigingshandschoen/schone doek onder en wring deze uit. Vervolgens de gereinigde stof van naad tot naad goed afnemen. Eventueel een keer herhalen.
  4. Eventueel de stof weer impregneren met de Puratex® impregneer. Houdt de pompverstuiver op een afstand van 20-30 centimeter boven de stof en sproei een dun, gelijkmatig laagje over de stof heen. Probeer de pompverstuiver zo verticaal mogelijk te houden. Voorkom druppelvorming. De stof goed laten drogen.

Aanbevolen frequentie: 

Op advies of bij vlekken, 250ml is voldoende voor ca. 5 zitplaatsen.

Tenminste houdbaar tot: 

36 maanden na productiedatum.

Inhoud:

Puratex® strong cleaner (250ml)


Belangrijk:

Probeer producten altijd eerst even uit op een onopvallende plek!

Let op: 

Niet alle meubelstoffen mogen nat gereinigd worden. Controleer op onze website of de LCK® reinigingshandschoen set òf de LCK® reinigingshandschoen (droog) wordt geadviseerd. Is jouw stof niet door ons getest, kijk dan in de wasvoorschriften van de fabrikant of probeer eerst op een onopvallende plek uit.

Niet geschikt voor:

Zijde


Tip: Je kunt stof het beste impregneren nadat het grondig gereinigd is. De Puratex® complete verzorgingsset bevat alle producten, inclusief reiniger en impregneer, voor een complete onderhoudsbeurt. 


Wist je dat?

  • Onze Puratex® impregneer het OEKO-TEX® certificaat heeft mogen ontvangen? Dit bekende certificaat van het gerenommeerde Hohenstein instituut is uitgereikt vanwege de uitzonderlijke functionaliteit van Puratex® impregneer, de gebruiksvriendelijkheid én omdat het geen invloed heeft op de stof,mens of milieu!
  • LCK® over een databank van 30.000+ fysieke leder- en stofstalen beschikt? Elk materiaal wordt in het laboratorium uitvoerig getest door onze experts, alvorens we een onderhoudsadvies maken. Klik voor jouw persoonlijke onderhoudsadvies op het logo van de fabrikant of neem even contact op via de contactpagina. 
  • Bij LCK vlekken, beschadigingen en verkleuring per situatie behandeld worden? Stuur ons een overzichtsfoto van je meubelstuk en een detailfoto van de vervuiling en ons LCK® team stelt een persoonlijk behandelplan voor je op. Geheel kosteloos! Je vindt al onze gegevens op de contactpagina.
© 2019 - 2020 Justdesign-care.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel