Vorige Artikel 8 van 9 Volgende

Sedicur® strong protector voor kunstleer

€ 35,00 (inclusief btw)

Intensieve bescherming voor kunstleer

Sedicur® strong protector zorgt ervoor dat kleurstoffen en vervuiling minder goed kunnen hechten aan het kunstleer. Zodoende biedt Sedicur® strong protector extra bescherming tegen kleurtransfer van bijvoorbeeld jeans. Kunstleer is zo gemakkelijker te reinigen*.

*Afhankelijk van de intensiteit van de kleurstof en of deze door de toplaag is gemigreerd. Stuur bij twijfel een foto in voor advies, of neem contact op via de contactpagina.


Werkwijze:

Fles voor gebruik goed schudden. Een beetje Sedicur® strong protector op een zachte, pluisvrije doek doen, daarop uitsmeren en met licht draaiende bewegingen gelijkmatig en dun op het kunstleer aanbrengen. Altijd pand voor pand compleet behandelen en steeds van naad tot naad werken. Vervolgens goed laten drogen.

Aanbevolen frequentie: 

halfjaarlijks, voldoende voor 5-7 zitplaatsen.

Tenminste houdbaar tot: 

36 maanden na productiedatum.

Inhoud:

Sedicur® strong protector voor kunstleer (200ml), doekje (2 stuks), gebruiksaanwijzing.


Niet geschikt voor:

Echt leder, stof. 

Belangrijk:

Alleen op nieuw, of grondig gereinigd kunstleer gebruiken. 

Doe dit product nooit direct op het kunstleer, gebruik altijd een schone doek om het eerst in te verdelen. 


Tip:

Houd het kunstleer, na reiniging, soepel met Sedicur® hydro fluid en bescherm het kunstleer vervolgens met de Sedicur® strong protector voor kunstleer.


Wist je dat? 

Kunstleer, of textielleer is een verzamelbegrip voor textielproducten die, meestal aan één kant, zijn afgewerkt met een kunststof laag die de optiek van leder imiteert. Deze laag geeft het product het aanzien van leder en ook een deel van haar eigenschappen. De meest gebruikte kunststof lagen voor kunstleer zijn van polyurethaan of pvc. Er is een groot verschil in onderhoud ten opzichte van echt leder. Leder is een organisch materiaal dat moet worden gevoed en beschermd.

Voor kunstleer zijn deze voedingsstoffen niet nodig. Sterk nog, ze kunnen de weekmakers in kunstleer beschadigen. Hetzelfde geldt voor huis- tuin en keukenreinigers. Ze zijn meestal niet geschikt voor kunstleer. De Sedicur® producten zijn speciaal ontwikkeld voor kunstleer en worden door toonaangevende producenten en meubelfabrikanten geadviseerd.

© 2019 - 2022 Justdesign-care.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel