Vorige Artikel 9 van 9 Volgende

Sedivur® hydro fluid voor kunstleer

€ 20,00 (inclusief btw)

Tegen het uitdrogen van kunstleer.

Speciaal ontwikkeld om uitdrogen van kunstleer tegen te gaan. De Sedicur® hydro fluid geeft kunstleren zitmeubelen, na iedere reinigingsbeurt, waardevolle hydratering en zorgt zo voor een zachte grip en een aangename, gladde oppervlakte. 


Werkwijze:

Fles voor gebruik goed schudden. Sedicur® hydro fluid op een zachte, pluisvrije doek doen en met licht draaiende bewegingen dun en gelijkmatig aanbrengen. Daarbij op een groot vlak en steeds van naad tot naad werken. 


Aanbevolen frequentie: 

halfjaarlijks, voldoende voor 5-7 zitplaatsen.

Tenminste houdbaar tot: 

36 maanden na productiedatum.

Inhoud:

Sedicur® hydro fluid (250ml)


Niet geschikt voor:

Echt leder, stof


Belangrijk:

Doe de Sedicur® hydro fluid nooit direct op het kunstleer, maar gebruik altijd een schone pluisvrije doek. 


Tip:

Sedicur® hydro fluid werkt het beste wanneer het kunstleer grondig gereinigd is. Reiniger het kunstleer eerst met de Sedicur® reiniger voor kunstleer alvorens je het behandeld met de Sedicur® hydro fluid. Vervolgens kun je het kunstleer beschermen met de Sedicur® strong protector. 


Wist je dat? 

Kunstleer, of textielleer is een verzamelbegrip voor textielproducten die, meestal aan één kant, zijn afgewerkt met een kunststof laag die de optiek van leder imiteert. Deze laag geeft het product het aanzien van leder en ook een deel van haar eigenschappen. De meest gebruikte kunststof lagen voor kunstleer zijn van polyurethaan of pvc. Er is een groot verschil in onderhoud ten opzichte van echt leder. Leder is een organisch materiaal dat moet worden gevoed en beschermd.

Voor kunstleer zijn deze voedingsstoffen niet nodig. Sterk nog, ze kunnen de weekmakers in kunstleer beschadigen. Hetzelfde geldt voor huis- tuin en keukenreinigers. Ze zijn meestal niet geschikt voor kunstleer. De Sedicur® producten zijn speciaal ontwikkeld voor kunstleer en worden door toonaangevende producenten en meubelfabrikanten geadviseerd.

© 2019 - 2022 Justdesign-care.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel