Kleur herstellen

Beschadigingen

Je lederen bekleding krijgt van alles te verduren. De kat, kleinkinderen, spijkerbroeken, knopen, nagels en sieraden. Kleine krasjes en beschadigingen veroorzaakt door 'ongelukjes' kunnen vaak worden gecamoufleerd met een klein beetje geduld en het juiste onderhoudsproduct. Om zeker te zijn van een mooi resultaat adviseren we om een aantal scherpe foto's naar LCK Nederland te sturen.  Vermeld hierbij duidelijk de fabrikant, naam van het leder en de kleur.   

Keralux® colour repair set

Met een Keralux® colour repair set kunt u de originele kleur van uw leder weer zoveel mogelijk herstellen. Gelijktijdig worden kleine krasjes als ook beginnend cracquelé (kleine barstjes in het leder) weer ingekleurd. Is uw leder erg droog of een tijd lang niet gevoedt? Combineer uw Keralux® colour repair set dan met de Keralux® lederbalsem. Behandel in dit geval het leder eerst met de balsem en laat dit 7 dagen intrekken. Na 7 dagen begint u pas met kleuren. Twijfelt u? Neem gerust even contact op met LCK Nederland en zij helpen u graag verder. Kijk voor meer informatie even op de contactpagina. 

Een Keralux® colour repair set kan op twee manieren gemaakt worden. Zodra u weet om welk leder het gaat en om welke kleur kiest u eenvoudig uit het keuzemenu aan de rechterkant. Heeft u een oude bank of fauteuil en weet u niet meer om welke kleur het gaat? Geen zorgen, iedere kleur is te maken indien u ons een staaltje toezendt. Een staaltje moet minimaal 1x4 centimeter groot zijn (ter grote van uw pink). Vaak overlapt het leder aan de binnenkant van een meubelstuk, daarom valt een staaltje vaak gemakkelijk weg te knippen achter een rits, sluiting of aan de onderzijde van een meubelstuk. Zendt uw staaltje in naar het postadres op de contactpagina onder duidelijke vermelding van uw naam, telefoonnummer en e-mailadres. Uw kleur wordt dan speciaal op maat gemaakt. 

© 2019 - 2024 Just Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel