Artikel 3 van 9

Puratex® synthetische reiniger set

€ 37,00 (inclusief btw)

Voor grondige reiniging van synthetische stoffen.

De Puratex® synthetische reiniger is speciaal ontwikkeld voor het grondig reinigen van synthetische stoffen zoals polyamide, polyester, polyacryl etc. 

Deze speciale reiniger is ideaal te gebruiken voor het verwijderen van hardnekkige en oudere vlekken uit synthetische vezels. De stof wordt gemakkelijk en veilig schoongemaakt zonder gebruik van bleekmiddel. 


Werkwijze:

  1. Maak het meubelstuk stofvrij (gebruik een stofzuiger met meubel-opzetstuk of de LCK® reinigingshandschoen.
  2. De vlek(ken) behandelen met de Puratex® synthetische reiniger. Doe wat van de reiniger op een schone doek en wikkel deze om de borstel en bewerk de vlek(ken). Werk altijd van buiten naar binnen en behandel altijd een groter oppervlakte dan de vlek zelf. Probeer hierbij niet (te) veel druk te zetten. 
  3. Nareinigen met gedestilleerd water (om kalkranden te voorkomen) of met Puratex® reinigingswater. Doe een beetje reinigingswater in een bakje en dompel de LCK® reinigingshandschoen/schone doek onder en wring deze uit. Vervolgens de gereinigde stof van naad tot naad goed afnemen. Eventueel een keer herhalen.

Aanbevolen frequentie: 

Op advies of bij vlekken, 500ml voldoende voor 5-7 zitplaatsen.

Tenminste houdbaar tot: 

36 maanden na productiedatum.

Inhoud:

Puratex® synthetische reiniger (500ml), borstel (1 stuks), doekje (1 stuks)


Belangrijk:

Probeer producten altijd eerst even uit op een onopvallende plek!

Let op:

Kleurtransfer door b.v. jeans en verkleuringen kunnen meestal niet meer worden verwijderd met de Puratex® synthetische reiniger. Als verontreinigingen reeds behandeld werden met andere reinigingsmiddelen dan Puratex®, kunnen ze vaak niet meer of veel minder goed worden verwijderd.


Tip: Stoffen laten zich het beste impregneren nadat ze grondig gereinigd zijn. Gebruik hiervoor de Puratex® impregneer of de Puratex® strong protector.


Wist je dat? 

  • Onze Puratex® impregneer  het OEKO-TEX® certificaat heeft mogen ontvangen? Dit bekende certificaat van het gerenommeerde Hohenstein instituut is uitgereikt vanwege de uitzonderlijke functionaliteit van Puratex® impregneer, de gebruiksvriendelijkheid én omdat het geen invloed heeft op de stof, mens of milieu!
  • LCK® over een databank van 30.000+ fysieke leder- en stofstalen beschikt? Elk materiaal wordt in het laboratorium uitvoerig getest door onze experts, alvorens we een onderhoudsadvies maken. Klik voor jouw persoonlijke onderhoudsadvies op het logo van de fabrikant of neem even contact op via de contactpagina. 
  • Bij LCK® vlekken, beschadigingen en verkleuring per situatie beoordeeld worden? Stuur ons een overzichtsfoto van je meubelstuk en een detailfoto van de vervuiling en ons LCK® team stelt een persoonlijk behandelplan voor je op. Geheel kosteloos! Je vindt al onze gegevens op de contactpagina.
© 2019 - 2024 Just Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel