Artikel 4 van 9

Puratex® microvezel reiniger set

€ 31,00 (inclusief btw)

Speciale reiniger voor alle microvezelstoffen. 

De Puratex® microvezel reiniger is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van stoffen zoals Alcantara®, Dinamica®, Longlife®, lamous® etc. Deze reiniger wordt door verschillende servicediensten en fabrikanten ingezet om sterk vervuilde microvezels weer in oude staat te herstellen. 

Zeer geschikt om vetachtige vervuilingen te verwijderen op bijvoorbeeld armleuningen. Zie voorbeeld:


Werkwijze:

  1. Maak het meubelstuk stofvrij (gebruik een stofzuiger met meubel-opzetstuk of de LCK® reinigingshandschoen.
  2. De vlek(ken) behandelen met de Puratex® microvezel reiniger. Doe wat van de reiniger op een schone doek en wikkel deze om de borstel en bewerk de vlek(ken). Werk altijd van buiten naar binnen en behandel altijd een groter oppervlakte dan de vlek zelf. Bij hardnekkige vlekken sproei je de reiniger op het doekje en wikkel je deze om het kurkblokje. Bewerk vervolgens de vlek van buiten naar binnen. Probeer hierbij niet (te) veel druk te zetten. 
  3. Nareinigen met gedestilleerd water (om kalkranden te voorkomen) of met Puratex® reinigingswater. Doe een beetje reinigingswater in een bakje en dompel de LCK® reinigingshandschoen/schone doek onder en wring deze uit. Vervolgens de gereinigde stof van naad tot naad goed afnemen. Eventueel een keer herhalen.

Aanbevolen frequentie: 

Op advies of bij vlekken, 500 ml is voldoende voor 5-7 zitplaatsen.

Tenminste houdbaar tot: 

36 maanden na productiedatum.

Inhoud:

Puratex® microvezel reiniger (500ml), borstel (1 stuks), doekje (1 stuks), kurkblokje (1 stuks), gebruiksaanwijzing


Belangrijk:

Uitsluitend voor microvezel stoffen. Probeer reinigers altijd eerst uit op een onopvallende plek!


Tip: Stoffen laten zich het beste impregneren nadat ze grondig gereinigd zijn. Gebruik hiervoor de Puratex® impregneer of de Puratex® strong protector. 


Wist je dat? 

  • Onze Puratex® impregneer het OEKO-TEX® certificaat heeft mogen ontvangen? Dit bekende certificaat van het gerenommeerde Hohenstein instituut is uitgereikt vanwege de uitzonderlijke functionaliteit van Puratex® impregneer, de gebruiksvriendelijkheid én omdat het geen invloed heeft op de stof, mens of milieu!
  • LCK® over een databank van 30.000+ fysieke leder- en stofstalen beschikt? Elk materiaal wordt in het laboratorium uitvoerig getest door onze experts, alvorens we een onderhoudsadvies maken. Klik voor jouw persoonlijke onderhoudsadvies op het logo van de fabrikant of neem even contact op via de contactpagina. 
  • Bij LCK® vlekken, beschadigingen en verkleuring per situatie beoordeeld worden? Stuur ons een overzichtsfoto van je meubelstuk en een detailfoto van de vervuiling en ons LCK® team stelt een persoonlijk behandelplan voor je op. Geheel kosteloos! Je vindt al onze gegevens op de contactpagina.
© 2019 - 2024 Just Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel