Artikel 6 van 9

Puratex® veloursborstel

€ 24,00 (inclusief btw)

Voor het opborstelen van veloursstoffen en fluweel. 

Veloursstoffen (fluweel) zijn ontzettend hip. Het prachtige kleurenspel en comfort van deze rijke stoffen betovert consumenten in heel Europa. Helaas zijn deze stoffen ook erg kwetsbaar. Omdat onderhoudsmiddelen de fijne vezels verharden  en verkleven is een droge reiniging aan te bevelen.

De uitgekiende combinatie van metaal en synthetische borstelharen zorgt ervoor dat velours stoffen gemakkelijk kunnen worden opgeborsteld. Hierdoor wordt oppervlakkig stof verwijderd en kunnen lastige verontreinigingen worden opgezogen. Regelmatig gebruik draagt ertoe bij dat de kwetsbare vezels weer rechtop worden gezet en de oppervlakte weer straalt.


Werkwijze:

De borstel zonder druk over de gehele oppervlakte bewegen. Daarna met de stofzuiger en het meubel opzetstuk de opgeborstelde vezels en vervuiling opzuigen. Hierbij de stofzuiger op de kleinste stand (max. 500 Watt) gebruiken.


Aanbevolen frequentie: 

Indien nodig

Inhoud:

Puratex® veloursborstel (1 stuks), gebruiksaanwijzing.


Belangrijk:

Probeer weinig tot geen druk uit oefenen en de borstel over het gehele oppervlakte bewegen. Probeer de borstel voor het eerste gebruik uit op een onopvallende plek.

Bij sommige fluwelen stoffen staan de polen in één richting. Borstel in dat geval altijd met de pool mee.

© 2019 - 2024 Just Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel