Artikel 5 van 9

Puratex® strong protector

€ 55,00 (inclusief btw)

Voor het impregneren van intensief gebruikte meubelstoffen. 

De Puratex® strong protector is de ‘grote broer’ van de Puratex® impregneer. De Puratex® strong protector is sterker dan reguliere impregneermiddelen en daarom uitermate geschikt voor het beschermen van intensief gebruikte meubelen. Geschikt voor bijna alle meubelstoffen inclusief microvezel en bijzonder aan te raden voor grote objecten, kantoren en openbare ruimtes. 


Werkwijze:

Halfjaarlijks onderhoud: 

  1. Maak het meubelstuk stofvrij. Gebruik een stofzuiger met meubel opzetstuk of de LCK® reinigingshandschoen. De combinatie van de LCK® reinigingshandschoen en Puratex® reinigingswater frist de stof weer helemaal op. Een paar druppels op de handschoen is vaak al voldoende. Vervolgens het hele meubelstuk afnemen. 
  2. Goed laten drogen (ca. 1 uur)
  3. De stof impregneren met de Puratex® strong protector. Houdt de pompverstuiver op een afstand van 20-30 centimeter boven de stof en sproei een dun, gelijkmatig laagje over de stof heen. Probeer de pompverstuiver zo verticaal mogelijk te houden. Voorkom druppelvorming. De stof goed laten drogen.

Bij vlekken: 

  1. Verwijder grove vervuiling over mogelijk met een lepel of de botte kant van een mes. 
  2. De vlek vervolgens behandelen met de Puratex® strong cleaner. Doe wat van de reiniger op een schone doek en bewerk de vlek. Werk altijd van buiten naar binnen en behandel altijd een groter oppervlakte dan de vlek zelf. 
  3. Na reinigen met Puratex® reinigingswater. Doe een beetje reinigingswater in een bakje en dompel de LCK® reinigingshandschoen/schone doek onder en wring deze uit. Vervolgens de gereinigde stof van naad tot naad goed afnemen. Eventueel een keer herhalen.
  4. Eventueel de stof weer impregneren met de Puratex® strong protector. Houdt de knijpflacon op een afstand van 20-30 centimeter boven de stof en sproei een dun, gelijkmatig laagje over de stof heen. Probeer de knijpflacon zo verticaal mogelijk te houden. Voorkom druppelvorming door stevig te knijpen. De stof aansluitend goed laten drogen.

Aanbevolen frequentie: 

halfjaarlijks, voldoende voor 10+ zitplaatsen.

Tenminste houdbaar tot: 

36 maanden na productiedatum.

Inhoud:

Puratex® strong protector (500ml)


Belangrijk:

Probeer producten altijd eerst even uit op een onopvallende plek!

Niet geschikt voor:

Zijde


Tip:

Een impregneermiddel werkt het beste wanneer het gelijkmatig verdeeld wordt. Probeer krachtig te knijpen om een fijne spuitnevel te creëren en op deze manier de impregneer gelijkmatig te verdelen. 

Na het impregneren laat je de stof goed drogen. Na circa 2 uur is de stof droog en kun je het meubelstuk weer gebruiken. De Puratex® heeft zijn optimale werking na 24 uur. 


Wist je dat?

  • Onze Puratex® strong protector het OEKO-TEX® certificaat heeft mogen ontvangen? Dit bekende certificaat van het gerenommeerde Hohenstein instituut is uitgereikt vanwege de uitzonderlijke functionaliteit van Puratex® impregneer, de gebruiksvriendelijkheid én omdat het geen invloed heeft op de stof,  mens of milieu!
  • LCK® over een databank van 30.000+ fysieke leder- en stofstalen beschikt? Elk materiaal wordt in het laboratorium uitvoerig getest door onze experts, alvorens we een onderhoudsadvies maken. Klik voor jouw persoonlijke onderhoudsadvies op het logo van de fabrikant of neem even contact op via de contactpagina. 
  • Bij LCK® vlekken, beschadigingen en verkleuring per situatie beoordeeld worden? Stuur ons een overzichtsfoto van je meubelstuk en een detailfoto van de vervuiling en ons LCK® team stelt een persoonlijk behandelplan voor je op. Geheel kosteloos! Je vindt al onze gegevens op de contactpagina.
© 2019 - 2024 Just Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel